Bruidsmake-up

Trouwen op je mooist

Bruidsmake-upOp je trouwdag wil je er natuurlijk nog stralender uitzien dan je normaal al doet! De oplossing is professionele bruidsmake-up met zorg en passie aangebracht en altijd gebruikmakend van de beste producten.

Je bruidsmake-up moet dus perfect zijn, je persoonlijkheid nog meer onderstrepen en naar voren te laten komen. Je bruiloft is tot in de puntjes verzorgd, zo moet dus ook je make-up zijn. Bovendien moet je make-up er voor de foto’s er mooi uitzien en moet je gezicht nog meer tot zijn recht komen.

Tijdens een proef make-up (ca. 4 weken voor de werkelijke trouwdag) is het mogelijk om de make-up perfect af te stemmen op jouw ideeën en wensen en te kijken wat het best geschikt is op de mooiste dag van je leven. Zorgvuldig en met de nodige kennis van zaken wordt gekeken wat het beste bij jouw en je bruidskleding past. Na je proefmake-up zal ik uiteraard ook de make-up op je trouwdag verzorgen.

Dus... door professionele bruidsmake-up ben je verzekerd van een stralend uiterlijk op je trouwdag.

Het spreekt voor zich dat ook, bruidsmeisjes, familieleden, getuigen en andere gasten voor deze speciale dag kunnen worden opgemaakt en er dan ook nog stralender zullen uitzien, hiervoor gelden speciale tarieven.

Heb je nog vragen, wil je meer info of een afspraak, klik dan op contact en mail of bel me.